Tekemispaketit

tekemispaketit

Upeat neule-, virkkaus- ja ompelumallit saavat meidät hullaantumaan, kerta toisensa jälkeen. Innostuksen kipinän myötä kaivetaan välineet esiin, shoppaillaan lankoja ja kankaita… ja aloitetaan taas yksi ihana projekti.

Niin terapeuttista kuin käsillä tekeminen onkin, omaan visioon sopivan langan valinta ei ole aina helppoa. Määrästä puhumattakaan. Siksi valikoimistamme löytyy valmiita, tyylikkäitä ja laadukkaita tekemispaketteja, jotka sisältävät kaiken tarvittavan materiaalin hykerryttävään lopputulokseen pääsemiseksi.

Ompelupakettien valikoimassa on toistaiseksi nukkeja ja maskotteja, myös huovutuspaketteja. Neule- ja virkkauspakettien valikoima on laajempi ja sieltä löytyy kauniita ja toimivia vaatteita, asusteita ja kodin tekstiilejä. Suosittelemme suurella sydämellä, nämä paketit ovat inspiroivia itselle ja loistavia lahjaksi.

Mitä paketit sisältävät?

Koukuttava tekemispaketit

kaunis ekologinen pakkaus

Neulonta- ja virkkauspaketit on pakattu ruskeaan, kestävään paperipussiin. Sisältä löytyvät langat kuhunkin malliin, suomenkielinen ohje, tuotemerkki sekä joissakin malleissa tarvittavat napit ja kuminauhat. Puikot ja koukut eivät sisälly pakkauksiin.

Limited edition

Tämä kaksipuolinen, ommeltava tuotemerkki kertoo jokaisen työn olevan uniikki. Merkistä voi valita näkyville joko sydänkuvion tai limited edition -tekstin. Materiaali kestävää, vesipestävää keinonahkaa.

ompelupaketit

Vintagea sisustukseen, skandinaavisen raikasta tunnelmaa tai hellyttävää leikkiseuraa. Näperrettävää ompelumestareille tai helpompaa puuhaa aloittelijoille. Huovutuskoruja ja huovutettavia maskotteja. Kaikkea tätä löytyy ompelupakettien kiehtovasta maailmasta. Jokaisen paketin mukana tulee kaikki tarvittavat materiaalit työn valmistamiseen. Ohjeet ovat englanninkielisiä, mutta niissä on selkeät ja havainnolliset kuvat vaihe vaiheelta.