Sukankudonnan SM 2020 uutissivu

SUKANKUDONNAN
SM-KISAT
su 15.11.2020

SUKAN-
KUDONNAN
SM-KISAT
15.11.2020

Päivää
Tuntia
Minuuttia

Olemme aivan liekeissä siitä, että saamme järjestää Sukankudonnan Suomenmestaruuskisat vuonna 2020 Tampereella yhdessä Suomen Kädentaidot –messujen kanssa. Järjestämme kilpailun jo kolmatta kertaa, ja messujen juhlavuoden tunnelma tulee antamaan huikeat puitteet entistäkin upeammalle kisatapahtumalle. Kilpailussa neulotaan tai virkataan tuttuun tapaan  yksi sukka kolmen ja puolen tunnin aikana, ja kisatuomaristo pisteyttää sukan nopeuden, tyylin, taiteellisen vaikutelman ja teknisen toteutuksen perusteella. Suomi on täynnä taidokkaita tekijöitä, joiden osaaminen ansaitsee tulla nähdyksi ja huomioiduksi. Heitetään siis perisuomalainen vaatimattomuus romukoppaan ja tehdään näistä kaikkien aikojen kisat! Toivotamme Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan!

Ilmoittautuminen Sukankudonnan SM -kilpailuun alkaa lähiviikkoina, ja se tapahtuu tällä samalla sivustolla. Tapahtuman suunnittelun edetessä ja aikataulujen varmistuessa päivitämme jatkuvasti kisasivuja, joten kannattaa käydä aika ajoin kurkkimassa ja maistelemassa kisafiilistä jo ennakkoon.

Jos haluat, että lähetämme sinulle infopaketin postitse tammi-helmikuussa, kun ilmoittautuminen aukeaa, jätä sähköpostiosoitteesi alla olevan lomakkeen kautta. Infopaketin tilaaminen ei sido mihinkään. Tietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille.