Vintagenukke ompelupaketti

39,90 

  • Thais Baker
  • Theodore Swift
  • Athanasius Steward
  • Arcadius Smart
Poista
Lisää muistilistalle
Lisää muistilistalle
Tuotetunnus (SKU): TD Osastot: ,

Kuvaus

Kerrassaan huikea vintagehenkinen ompelupaketti. Jokainen upeista hahmoista on viimeisen päälle mietitty kokonaisuus, josta on vaikea saada silmiään irti.  Nämä nuket tuovat leikkeihin mukavaa vanhanajan tunnelmaa ja ne antavat sisustukselle kodikasta pehmeyttä.

Thais Baker
Nallerouva, joka tunnetaan kaupungin parhaana leipurina. Hän herää aamuvarhain ja kiiruhtaa valmistamaan rakkaille asiakkailleen maukkaita leivonnaisia. Paahteisen päivän jälkeen on luksusta käpertyä sohvannurkkaan kuuntelemaan klassista musiikkia ja harrastamaan kirjontaa.

Theodore Swift
Hän on pitänyt lentokoneista lapsesta asti. Päästyään isänsä kaksitason kyytiin hän rakastui taivaaseen, korkeuksiin ja ilman tuntuun. Valmistuttuaan lentoakatemiasta tämä taitava lentäjäkissa hankki oman koneen, jolla hän kuljettaa matkustajia joka päivä. Suojalasit silmille ja kypärä päähän, nyt mennään!

Athanasius Steward
Kettu, joka pitää asiat kunnossa. Täsmällisenä ja vastuuntuntoisena työnjohtajana hän tarkkailee maailmaa nappisilmillään ja kirjaa tärkeimmät asiat ylös laukustaan löytyvään muistikirjaan. Apua ja huolenpitoa on aina tarjolla.

Arcadius Smart
Viisas ja rauhallinen jänis. Jo lapsena hän janosi tietoa ja luki sanomalehdet kannesta kanteen. Tiedemiestä hänestä ei tullut, mutta nykyään jokainen kaupungin asukas tunnistaa tämän kohteliaan herrasmiehen avaruusmatkailua käsittelevän tv-ohjelman juontajana.

Valmistaja: Miadolla
Valmistusmaa: Venäjä
Valmiin tuotteen koko: 21 cm
Pakkauksen sisältö: Jokainen pakkaus sisältää paperisen ompelumallin, ompeluneulan ja -langat, muliinilankoja (100% puuvillaa), puuvillakangasta, lasirakeita, kuvallisen yksityiskohtaisen ohjeen sekä puulastuja täytteeksi. Huom! Sanalliset ohjeet ovat englannin kielellä.

Lisätiedot

Mitat21.5 × 18 × 8.5 cm
Valinta

Thais Baker, Theodore Swift, Athanasius Steward, Arcadius Smart