Tuoksuhahmo ompelupaketti

14,90 

  • Kissa
  • Karhu
  • Tuoksupupu
Poista
Lisää muistilistalle
Lisää muistilistalle
Tuotetunnus (SKU): AT Osastot: ,

Kuvaus

Tästä ompelu- ja kirjontapaketista valmistuu piristävän erilainen tuoksupussi, jota voi käyttää myös sisustuselementtinä tai leluna. Luonnollisen kaunis pellavakangas on miellyttävää käsitellä. Jokaisella hahmolla on oma tuoksunsa.

Kissa – meri
Tuoreen merituulen tuoksu nostaa mieleesi unohtumattomia kuvia rannalta; suolaisia aaltoja, märkää hiekkaa ja hämmästyttävän kauniita auringonlaskuja. Liplattava meri antaa tunteen rauhasta, harmoniasta ja puhtaasta elämänilosta.

Karhu – laventeli
Sulje silmäsi, ja anna tuoksun kuljettaa sinut satumaiseen Provenceen, jossa huumaava, sinivioletti matto jatkuu silmänkantamattomiin. Anna auringon lämmittää ja kesän jatkua ikuisesti laventelintuoksun säilyessä sydämessäsi.

Pupu – vihreä tee
Mikä ilo onkaan herätä aikaisin aamulla ja lähteä kävelyretkelle teeistutuksille. Kosketa tuoksuvia, kasteesta kosteita lehtiä ja tunne nousevan auringon lämpimät säteet ylläsi. Vihreän teen virkistävä, hienovarainen tuoksu herättää iloisimmat muistosi.

Valmistaja: Miadolla
Valmistusmaa: Venäjä
Valmiin tuotteen koko: 15 cm
Pakkauksen sisältö: Jokainen pakkaus sisältää paperisen ompelumallin, ompeluneulan ja -langat, muliinilangat kirjontaan (100% puuvillaa), tuoksurakeet, liimakangasta sekä kuvallisen ohjeen. Täyte ei sisälly valmiiseen pakkaukseen, mutta lisäämme sen bonuksena tilauksen mukaan. Huom! Sanalliset ohjeet ovat englannin kielellä.

Lisätiedot

Mitat15 × 12 × 1 cm
Valinta

Kissa, Karhu, Tuoksupupu