Eläinnukke ompelupaketti

29,90 

  • Kristoffer Leijona
  • Melissa Kettu
  • Helga Hiiri
  • Lulu Karhu
  • Emilia Jänis
Poista
Lisää muistilistalle
Lisää muistilistalle
Tuotetunnus (SKU): TT Osastot: ,

Kuvaus

Skandinaavisen selkeä ja yksinkertaisen tyylikäs ompelupaketti, jonka viehättävistä eläinhahmoista löytyy varmasti jokaiselle oma suosikki. Nämä nuket pysyvät mukana kovemmassakin menossa, ja ne ovat turvallisia unikavereita. Kauniita myös sisustuskäytössä.

Kristoffer Leijona
Parturi, joka on modernin muodin ja ajantasaisten trendien asiantuntija. Kristoffer työskentelee omassa salongissaan ja loihtii saksillaan arjestakin juhlapäivän.

Melissa Kettu
Sisustussuunnittelijana Melissa on täysin varma siitä, että tyylikäs koti on myös onnellinen koti. Kiviseinä, kierreportaat ja kirjahyllyt – nämä ovat hänen pieniä ilonhippusiaan.

Lulu Karhu
”Rakasta jokaista elämäsi hetkeä!” on hänen mottonsa. Lulu sulkee silmänsä ja etsii inspiraatiota kukkien tuoksusta, sateen ropinasta ja lintujen laulusta. Mikä voisikaan olla sen ihanampaa?

Emilia Jänis
Emilialla on tärkeä päivä edessä. Hänen Haute Couture -vaatemallistonsa esitellään tänään. Hiukan hermostuttaa, mutta onneksi Emilia tietää olevansa vaatesuunnittelijana huippuluokkaa.

 

Valmistaja: Miadolla
Valmistusmaa: Venäjä
Valmiin tuotteen korkeus: 37 cm
Pakkauksen sisältö: Jokainen pakkaus sisältää paperisen ompelumallin, ompeluneulan ja -langat, muliinilankoja (100% puuvillaa), puuvillakangasta, huopaa, liimakangasta, kuvallisen yksityiskohtaisen ohjeen sekä täytteen. Huom! Sanalliset ohjeet ovat englannin kielellä.

Lisätiedot

Mitat21.5 × 18 × 8.5 cm
Valinta

Kristoffer Leijona, Melissa Kettu, Helga Hiiri, Lulu Karhu, Emilia Jänis